Primula Α.Ε.Β.Ε.

Η Primula Α.Ε.Β.Ε., συνέχεια της εταιρείας «Α Αραμπατζίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.», ιδρύθηκε το 1969. Όλα αυτά τα χρόνια η Primula Α.Ε.Β.Ε. έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση ακολουθώντας υψηλά τεχνικά πρότυπα και παρέχοντας σταθερή ποιότητα, τα οποία είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας της.

Η Primula Α.Ε.Β.Ε. προσπαθεί να φέρει μοναδικές καινοτόμες ιδέες στην βιομηχανία σιδερώματος, φινιρίσματος και πρεσσών μέσω της άριστης ποιότητας κατασκευής, το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και τις σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ποιότητα και την ασφάλεια.

Ένας από τους παράγοντες που καθιστούν τις επιχειρηματικές σχέσεις της επιτυχημένες, είναι ότι θεωρούμε τους εαυτούς μας ένα ενεργό επιχειρηματικό συνεργάτη για τους πελάτες μας. Δίνουμε συμβουλές, ερευνούμε, σχεδιάζουμε και τέλος παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για οποιαδήποτε από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Επιπλέον, το έμπειρο προσωπικό της παρέχει δύναμη να αντιδρά γρήγορα και να προσαρμόζεται στις νέες εξελίξεις. Ωστόσο, η δέσμευσή μας δεν σταματά εκεί, αφού η Primula Α.Ε.Β.Ε. πιστεύει ακράδαντα ότι η υποστήριξη μετά την πώληση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία μακράς διάρκειας επιχειρηματικών σχέσεων.